Hírlevelek
Menü

Olvasási mód:

Betűméret:

Betűstílus:

#Lou Lou

Gál Éva Laura Gasztro

Amíg leragadunk a rántott húsnál, nem lesz változás

Dublinban vitt Bib Gourmand minősítésű konyhát, próbálkozott saját üzlettel, főzött a U2-nak, szakácsként bejárta a fél világot. Időnként hazaugrik egy kicsit, hogy végig egye a jobb éttermeket, és ha lehet, pár napra be is álljon stázsolni. Csitári Szabolccsal a privát szakácsok életéről és a magyar fine diningról beszélgettünk.

A kultúrpolitikában is elfogytak az Orbán-kormány ötletei, csak rombolás és elvtelenség maradt

A kultúrpolitikában is elfogytak az Orbán-kormány ötletei, csak rombolás és elvtelenség maradt

Sofőrre támadt a részeg utas, kidöntöttek egy jelzőlámpát

Sofőrre támadt a részeg utas, kidöntöttek egy jelzőlámpát

Lekordonozták a Halászbástyát, csak azok élvezhetik a panorámát, akik fizetnek

Lekordonozták a Halászbástyát, csak azok élvezhetik a panorámát, akik fizetnek

Egy perc alatt megtudhatjuk, hogyan készíthetünk különleges és brutálisan kiadós ételeket

Egy perc alatt megtudhatjuk, hogyan készíthetünk különleges és brutálisan kiadós ételeket

1,2 milliárd mikroműanyag-részecske lehet a teája minden milliliterjében – döbbenetes eredményekre jutott egy friss kutatás

1,2 milliárd mikroműanyag-részecske lehet a teája minden milliliterjében – döbbenetes eredményekre jutott egy friss kutatás

Annyira rozoga a Gubacsi híd, hogy csak 5 kilométer per órás sebességgel mehetnek át rajta a vonatok

Annyira rozoga a Gubacsi híd, hogy csak 5 kilométer per órás sebességgel mehetnek át rajta a vonatok

Íme a magyar tervezésű új kabrió Suzuki Vitara

Íme a magyar tervezésű új kabrió Suzuki Vitara

Újabb erős jel érkezett arról, hogy aligha pattan fel gyorsan a magyar gazdaság

Újabb erős jel érkezett arról, hogy aligha pattan fel gyorsan a magyar gazdaság

Visszaestek a Tesla eladásai

Visszaestek a Tesla eladásai

A címlapról ajánljuk